BARFE: Angajatii primariei, mituiti sa fumeze in birouri, sa dea si Politia Locala amenzi

primaria lugojUna dintre cele mai grele legi pe care le-a vazut Romania a facut furori si la Lugoj, mai ales in primaria din oras. Barfele care au ajuns la urechile Ceasului Electric spun ca angajatii primariei au fost surprinsi de nenumarate ori fumand in birouri, asa cum o faceau inainte de intrarea legii in vigoare. Cel mai socant este ca acestia au fost indrumati sa faca asta chiar de catre primarul orasului.

„Primarul ne-a pus, iti jur! Cica daca fumati in primarie si va prinde Locala, va las sa va dati o tura cu PML-ul, Renaultul lui. Normal ca toti am pus botul, ca e cu interior din piele, facut la IURT, cu clima cum trebuie, cu sofer, cine naiba nu ar fi fumat o tigara pentru asa avantaje? Cand colo, ne-am trezit cu tigarile stinse pe limba si amendati”, a declarat Liviu Purice, sursa noastra care toarna tot din primarie.

Agentii Politiei Locale au aplicat deja zeci de amenzi pentru fumatorii primariei, lucru ce a dat bine in presa. Seful localilor, care nu a mai aparut in ziar de cand cu groapa din fata de la Casa de Pensii, a sustinut un maraton de conferinte de presa doar pe tema amenzilor date la primarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *