Boldea vrea amenzi pentru soferii care dau in gropi la Lugoj: „Si ele au suflet”

boldeaMasura fara precedent in Romania la Lugoj. Dupa ce s-a consultat cu staff-ul de specialitate al primariei, la o sedinta fulger ce a avut loc in sala de protocol la 11 noaptea, edilul sef al Lugojului a decis sa ceara consilierilor locali sa aprobe o hotarare cel putin ciudata. Mai pe larg, primarul originar din Buchini vrea ca fiecare sofer care trece cu masina peste o groapa sa fie amendat, indiferent daca isi face sau nu zob masina.

„Eu sunt un iubitor de animale. Asa cum am lasat porumbeii sa-si faca nevoile in capul oamenilor care trec prin parcul de langa primarie, asa cum am lasat sa creasca balariile la strand pentru crocodili si serpi, asa voi da o hotarare sa nu mai poata trece nimeni cu masinile peste gropile din oras. Si ele au suflet, si ele sunt ale noastre, chiar daca mai mereu ne enerveaza, nu le putem da afara. Si ele au drept de vot”, a explicat edilul sef.

Primarul a facut si un recensamant al gropilor din oras. Astfel, am aflat ca in municipiul Lugoj traiesc, in mod individual sau in familii, nu mai putin de 603 gropi mici, medii sau mari. Alte 18 gropi, care nu au putut fi inscrise in primele trei categorii, au primit titlul de „supragropi”, iar acum urmeaza un tratament de detoxifiere si fitness, pentru a scadea in diametru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *