Miracol la liceul Vlaicu din Lugoj! Un elev a luat prima nota de 5 din istoria scolii

aurel vlaicu liceu lugojMoment istoric intr-unul dintre cele mai slabe licee din Lugoj. Dupa ce niciun elev al Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” nu a trecut de simularea de la Bacalaureat, un tanar de 17 ani a reusit imposibilul, luand prima nota de 5 din istoria liceului. Elevul, desi nu este din Lugoj, facand in fiecare zi de luni naveta de la Jabar, i-a lasat fara suflare pe profesorii sai, care nu isi explica nici acum modul in care tanarul a luat nota de trecere.

„Este inimaginabila o asemenea performanta. Nici nu ii pot spune performanta, va transforma liceul intr-o universitate cu zece facultati, iar acest tanar cel mai probabil ca va ajunge presedintele Americii. Bine, nu este garantat ca nu a copiat, asa ca am facut imediat o comisie care sa investigheze cazul. E extrem de ciudat, mai ales ca majoritatea elevilor nu trec de note ca 2 sau 3, iar un 4 este deja privit cu mari suspiciuni”, a declarat Bulina Emanuel, profesor de geometrie la „Vlaicu”.

Directiunea scolii conduce o ancheta si asupra cadrului didactic care a notat elevul emerit cu nota 5. Este vorba despre profesorul de desen, materie considerata printre cele mai dificile din curricula unitatii de invatamant. Din spusele martorilor, elevul care a reusit performanta de a trasa, cu doar trei greseli, un cerc, folosind doar un capac de sticla si un creion, lucru nereusit de niciunul dintre colegii sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *