Singurul birt din Colonia ITL, inchis dupa ce patronul a pierdut avizul ISU la carti

birt itlLocuitorii cartierului ITL din Lugoj sunt la un pas de colaps psihic, dupa ce primul si ultimul birt pe o raza de trei kilometri a fost inchis. Motivul? Hartia care atesta ca barul avea aviz de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost pariata la carti de catre patron, care a pierdut tocmai la mana la care a pariat hartia.

„Eram putin ametit, ca doar nu poti juca altfel carti, si in loc sa pun banii pe care i-am luat fara sa ma vada nevasta din casa, am dat cu hartia aia de la ISU in mijlocul mesei. Eram convins ca nu aveam cum sa pierd, doua dame in mana, una jos si pereche de asi, eram clar castigator. Nenorocitul ala de Ghita de la butelii o avut doi asi, o facut careu. Asa am ramas fara birt”, povesteste infiorat Remus Martinescu, patronul birtului din Colonie.

Inca de la orele diminetii, sute de locuitori ai cartierului s-au strans in fata barului, acolo unde au aprins lumanari si au tinut mai multe momente de reculegere pentru toate diminetile in care se trezeau de sub una din mesele localului. La fata locului au ajuns pana si pompierii, dupa ce mai multe apeluri la 112 anuntau ca exista posibilitatea ca mai multi oameni sa intre in coma alcoolica in urma socului suferit.

One thought on “Singurul birt din Colonia ITL, inchis dupa ce patronul a pierdut avizul ISU la carti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *