Teren de golf pe strazi si patinoar in mai la Lugoj, idei de campanie a la Boldea

patinoarFiindca alegerile se apropie vertiginos, primarul se pune serios pe treaba si isi propune sa inaugureze mai multe proiecte pana in iunie. Pe langa bazin si strand, edilul a declarat ca va redeschide patinoarul in luna mai.

„Patinoarul a fost un succes iarna aceasta, au fost peste 15.000 de persoane care s-au bucurat de el. De aceea am hotarat sa il redeshidem in mai, ca toata lumea sa fie multumita inainte de alegeri”, a declarat primarul.

Pe langa patine, lugojenii vor putea sa inchirieze si veste de salvare si vasle, iar fiecare vizitator al patinoarului va primi cadou un colac de salvare rosu si un trandafir. Mai mult, Boldea ataca reprosurile diferitilor candidati independeti legate de gropile din oras.

„Au o gandire limitata, ideea era sa facem un teren de golf pe suprafata intregului oras”.

Proiectul pentru terenul de golf isi propune sa atraga fonduri europene de 10.000.000 de euro, dar primarul este realist.

„Nu am atras nimic, asa ca nu are sens sa ne mintim singuri. Probabil vom mari unele taxe ca sa ne permitem sa cumparam crose pentru intregul oras. Astfel, lugojenii se vor bucura si de gropi si se vor apara de cainii de pe strada, iar alegatorii mei le vor folosi pe post de carje”, a incheiat edilul.

Boldea este optimist, declarand ca sigur va iesi primar cu asa planuri mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *