10 schimbari pe care le aduce in Lugoj legea anti-fumat

tigara1. Salile de fitness sunt optimiste: „Pana acum, elevii care chiuleau de la ore se imparteau, o parte la sala, o parte in Zodiac sa fumeze. Sunt sigur ca acum va creste numarul abonamentelor”, a declarat Lucian, patronul unei sali de fitness din oras.

2. Dupa o pizza cu faimosul sos de usturoi, clientii restaurantelor din oras cereau cel mai des o scrumiera. „In loc de scrumiera va trebui sa servim clientii cu un Colebil, este inimaginabil sa schimbam reteta sosului”, declara Laurentiu, descoperitorul sosului de succes.

3. Elevii cer marirea alocatiilor: „Nici macar nu ne permitem sa platim amenda!”

4. Cu atata fum care vine din fata cafenelelor, Boldea a profitat de talia de viespe si si-a achizitonat un norisor, cu care se deplaseaza prin oras sa vada strandul si bazinul.

5. Lugojenii se simt din nou ca-n liceu: „ Este palpitant, acum nu ne mai ascundem de profesori, ci de politisti si paratori. Ma simt ca la scoala!”

6. Pentru a incerca sa rotunjeasca veniturile, patronii lugojeni au inventat legea anti-iesittreazdincafenea, fiecare client fiind obligat sa plece de la bar cu cel putin un dosar penal de bautura.

7. Parintii isi pierd autoritatea! Nu isi mai pot pedepsi copiii pe motiv ca miros a fum.

8. A crecut numarul elevilor care merg la teatru. In fiecare dimineata la ora 8 se joaca aceeasi piesa cu efecte speciale de fum, in aer liber, in curtea Teatrului Muncipal, iar elevii se inghesuie sa prinda un loc bun.

9. Primul nefumator lugojean a fost decorat de Iohannis: „M-am lasat de fumat azi dimineata, este un efort incredibil pe care il depun pentru ca tinerii lugojeni sa respire aer curat”, declara Romulus Brediceanu, nefumator de 12 ore.

10. Pentru ca legea nu interzice fumatul in masina, in cele mai noi baruri din oras se va putea intra direct cu automobilul. „Momentan, toti isi parcheaza masina in fata localului si doar deschid geamul sa comande. Ne adaptam repede, deja avem un sistem drive-in foarte bine pus la punct”, a declarat patronul de la Ariandree.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *