Planul de campanie al PNL-ului dezvaluit: Partia de schi a noului mall din Timisoara e momeala pentru Boldea!

boldea schiReporterii Ceasului Electric au facut ieri o descoperire uluitoare! Se pare ca liberalii s-au unit la nivel judetean si au deschis in noul mall din Timisoara o partie de schi special pentru Boldea.

Intentia PNL-ului de a scadea taxele locale a fost doar o mica arma pe care liberalii o folosesc impotriva PSD-ului. Complotul de a-l da jos pe Boldea a fost realizat la nivel judetean, iar timisorenii joaca un rol foarte important in realizarea planului.

„Nu mai stim ce sa facem sa preluam puterea, Francisc tine si cu dintii de functie! Asa ca, impreuna cu timisorenii am pus la cale cel mai ingenios plan: fiindca stim cat de mult ii place sa schieze, am inaugurat la Timisoara noul mall special pentru el. Speram sa il momim, poate se muta din oras”, declara incantat liderul PNL din Lugoj.

Primarul in functie este entuziasmat, povestindu-ne ca manevra PNL nu a facut decat sa ii dea si mai multe idei pentru Lugoj.

„De ce sa ma duc in Timisoara? Vom construi un nou sens giratoriu in oras, care va avea propriul mall si o partie de schi in valoare de 2 milioane de euro. Lugojenii merita ce-i mai bun!” declara edilul sef, fericit ca poate sa „imprumute” din nou o idee a liberalilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *