Elevii lugojeni, inscrisi in PSD dupa ce au luat note de 3 si 4 la simulare: „Ori nota in catalog, ori pe lista de partid”

bacCa sa arate ca nu doar pensionarii mai voteaza cu PSD, cadrele didactice cu apartenenta politica din Lugoj, de fapt toate cadrele didactice din Lugoj au recurs la o metoda noua pentru a-si completa listele de alegatori pentru partid. Fiindca majoritatea elevilor din clasa a 12-a au 18 ani, copiii au fost „indemnati” sa se inscrie pe listele PSD-ului.

„Rezultatele de la simulare i-au facut sa semneze! Le-am dat de ales, ori le trecem in catalog, ori voteaza PSD. E vorba de democratie aici, au putut sa aleaga”, declara Robina Bran, profesor de Limba si Literatura Romana.

Cel mai mare succes l-au avut profesorii de matematica, carora nu le-a fost greu sa isi convinga elevii.

„Rezultatele au fost asa de slabe incat au cerut si liste suplimentare, sa isi treaca si alti prieteni sau familia, de frica repetentei. La fiecare 10 persoane, am oferit un punct in plus”, a declarat Simate Ciorogaru, profesor la un colegiu vestit din oras.

Cei mai defavorizati au fost elevii minori, fara drept de vot. Acestia au trebuit sa prezinte un act doveditor cum ca vor implini 18 ani pana la alegeri, sau sa scrie un eseu de 1-2 pagini in care sa descrie strategia de convingere a bunicilor pentru a iesi la vot in 5 iunie. Elevii care sustineau ca nota oricum nu trebuie trecuta in catalog au avut media scazuta la purtare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *