Dupa ce Boldea a zis ca deschide bazinul la vara, Timisul a inceput sa curga la deal

raul timis lugojMomente inexplicabile la Lugoj, miercuri la pranz. Sutele de lugojeni care isi faceau siesta pe malurile raului au observat la un moment dat ca apa Timisului pur si simplu s-a oprit din a mai curge, ca si cand raul s-ar fi transformat intr-un lac lung. Dupa cateva minute, povestesc socati martorii, apele au inceput sa curga in directia inversa, la deal, spre uimirea tuturor.

„Asa ceva nu am mai vazut de cand mama m-a facut. A stat apa in loc, dupa care dintr-o data a plecat spre munte, cu viteza, parca era uragan afara. Ne-am tinut toti de faleza, o femeie a lesinat, un copil mic a scapat inghetata luata de pe centru, un bebelus s-a inecat de spaima, a inghitit biberonul, sa nu mai prind nimic pana la vara daca va mint oameni buni. Sa vezi ca se intoarce Timisul din drum, asta e mare lucru si ceva necurat”, a declarat Dumitru Feroce, pescar.

Exact in timp ce Timisul isi intorcea de la sine cursul, lucru ce nu a putut fi inca explicat de expertii de la Apele Romane, primarul Boldea dadea o declaratie in direct la televiziunea locala.

„Vom da drumul la bazinul acoperit in aceasta vara. Am vorbit si cu cei de la firma de constructii, mai au doar sa il proiecteze din nou, sa il demoleze pe cel facut pana acum si sa o ia de la capat cu totul, in rest suntem 90% gata cu lucrarile si credem ca ii vom da drumul de Sfiintii Constantin si Elena”, a declarat primarul.

La Lugoj au ajuns mai multe echipe specializate de exorcisti de la Vatican, care au inceput de urgenta un ritual in vecinatatea Podului de Fier. Acestia spera sa potoleasca raul in acest mod si sa il readuca la normal.

2 thoughts on “Dupa ce Boldea a zis ca deschide bazinul la vara, Timisul a inceput sa curga la deal

  • pesedeu vintila

    E adevarat, eram cu submarinul la cumparaturi si l-am ancorat la teatru in fata.Abia l-am gasit la Lugojel,noroc in echipajul fregatei lui nea Costel (pirat din partea locului) ca cine stie daca il mai gaseam..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *