Ziaristii lugojeni, la limita legii: S-au deghizat in politisti pentru o stire despre consilieri

politia locala presaLipsiti de inspiratie, reporterii din Lugoj incep sa faca mai nou treaba Politiei Locale, patruland prin oras la orele de varf pentru a vedea ce consilieri mai parcheaza gresit.

„Ce sa facem daca nu se mai intampla nimic in Lugoj? Politicienii sunt in campanie, asa ca doar dam copy-paste la ce au spus acum 4 ani. Dar asta cu parcatul, asta e aur! Au murit site-urile ultima data cand am postat”, declara Romulus Brediceanu, un ziarist local.

Diferiti martori au alertat Ceasul Electric ca ziaristii recurg chiar si la metode mai nonconformiste: au inceput sa se deghizeze in politisti, pentru a dirija circulatia in mod gresit, doar doar mai parcheaza vreunul pe o zebra sau un loc interzis.

„E 200 de lei o uniforma la Cartea si Caietul, de acolo isi iau si localii. O imbracam si indrumam consilierii sa parcheze gresit sau dam jos semnele cu parcarea interzisa. Sigur ca le punem la loc, dupa ce facem poza cu ei parcati in locul in care n-au voie”, a declarat un ziarist lugojean, care ar face orice pentru a-si pastra locul de munca.

Consilierii au gasit si de data aceasta o solutie pentru a scapa din gura presei.

„Nu ii bagam in seama, bine ca ne fac publicitate. Dar cand chiar nu avem chef de ei, luam un taxi sau ne aduce nevasta”, ne povesteste un consilier local, cu masina inmatriculata pe BMW.

Intrebati daca s-au gandit sa vina pe jos sau sa parcheze regulamentar mai departe de primarie, unii consilierii declara ca au mult prea multe dosare foarte grele de carat si dau vina pe diferite afectiuni fizice care, cred ei, le permit sa parcheze cum au chef.

One thought on “Ziaristii lugojeni, la limita legii: S-au deghizat in politisti pentru o stire despre consilieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *