Patru elevi de la Brediceanu, exmatriculati dupa ce au copiat la sport: „I-am prins cu Memorex la genoflexiuni”

brediceanuElite la matematica, romana si informatica, patru elevi ai Colegiului National „Coriolan Brediceanu” au fost exmatriculati, vineri la pranz, de la cursuri. Decizia vine dupa ce directiunea a strans dovezi clare si de necontestat cum ca acestia ar fi copiat la un test de la ora de educatie fizica. Conducerea liceului spune ca reputatia liceului este in joc, motiv pentru care s-a trecut la masura radicala de a exmatricula elevii naravasi.

„Am gasit in ghiozdanele lor un robot facut la ora de informatica, care ii ajuta sa fuga mai repede la proba de alergare. Ei erau letargici, de la atata invatatura, asa ca nu aveau cum sa treaca la sport decat cu ajutor. De asemenea, am gasit si pastile pentru memorie, Memorex, care ii ajutau sa tina minte ce aveau de facut la probe, cum sa faca genoflexiuni si sarituri cu sacul”, a declarat George Brainiacu, director la Colegiul „Brediceanu” din Lugoj.

Unul dintre elevii elita ai colegiului a sunat la Ceasul Electric, furios ca a fost dat afara din liceu pentru o prostie.

„Mai aveam un pic si unificam toate fortele descoperite de Einstein. Anul trecut, la olimpiada de biologie de la Seul, nu numai ca am iesit locul 1, dar am si inviat o broasca din morti, dupa ce am eviscerat-o ca pe un pastrav de la Lidl. Asta imi este rasplata, ma dau afara pentru ca nu mi-am adus adidasii corecti la sport? E clar o manuiala, o sa merg pana la Haga cu astia”, declara Melinda Baltaretu, eleva a clasei a XI-a bio-chimie.

Profesorul de sport de la Brediceanu nu a putut fi gasit pentru o opinie, acesta fiind vazut batand trei elevi in vestiare, pentru ca si-au permis sa lesine dupa ce au fugit, timp de trei ore fara oprire sau apa, pe banda de alergare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *