Fostul primar Martinescu se cearta cu toti politicienii: „Nu mai am clienti la mediere”

martinescuDupa o lunga si neproductiva cariera la carma orasului, ex-primarul Martinescu a infiintat o firma de mediere, pentru a rezolva conflictele diferitelor parti care nu reusesc sa ajunga la o intelegere! Zvonul care circula pe la Ceasul Electric spune ca singurul vinovat de toate conflictele politice care au loc astazi in Lugoj este chiar fostul edil.

„Nu mai mergea dom’le, nu mai aveam clienti! Toata lumea se intelegea cu toata lume, toti isi rezolvau problemele singuri. Acum am reusit sa intorc pe multi impotriva altora si chiar am obtinut ce toti apropiatii mi-au spus ca va fii imposibil: se cearta pana si nasul cu finul! Unchiul cu nepotul! Afacerea e profitabila!” declara fostul edil, acum mare om de afaceri in oras.

Vazand ca are succes, Martinescu a devenit lacom si a inceput sa se cearte chiar el cu unii membrii ai PNL-ului.

„E simplu, eu ma cert cu ei si apoi le propun sa ii ajut sa ne impacam! Contra cost, normal, dar le fac pret bun ca sunt fosti membri de partid”, ne povesteste candidatul independent, fost PNL-ist si PDL-ist.

Lugojenii au fost surpinsi sa il vada din nou pe Martinescu in lumina presei.

„Ne-am speriat rau, am crezut ca vrea si el sa candideze pentru primar. Deja nu ne mai surprinde nimic, pana si vecinul de la 2 e candidat independent”, declara Romulus Brediceanu, cetatean cu drept de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *