10 lucruri pe care nu le stiai despre cartierul ITL din Lugoj

itl1.Numele cartierului nu vine de la raposatul Iosif Constantin Dragan, ci de la fosta fabrica de prelucrat fier vechi din cartier, principala sursa de venit a locuitorilor.

2.Singurul teren de sport din zona este folosit pentru a organiza cate o ruga la fiecare doua saptamani, cu mici si hoti de buzunare.

3.Primaria a incercat sa taie iarba pe strazile din cartier, dar a renuntat dupa ce doi angajati ai Salprest au murit, calcand pe mine de teren.

4.Containerul de haine din ITL a fost furat cu tot cu masina care l-a adus in cartier, acum fiind la vanzare pe Olx.

5.Boldea a vizitat o singura data in opt ani de mandat ITL-ul. A plecat fara dintele de aur si rinichiul lui bun.

6.Desi in acte figureaza ca o gradinita, la fata locului singura unitate de invatamant din ITL este de fapt o fabrica de textile.

7.ITL-ul e singura zona rezidentiala din Lugoj in care taxa de protectie e mai mare decat chiria.

8.Cel mai bogat locuitor al cartierului, Sefora Zara Pulenber, a castigat 100 de lei la pacanele luna trecuta, dupa care a ridicat un mall in cinstea eroilor cazuti la datorie in casa de pariuri.

9.Cel mai vizitat monument istoric din cartier este dispensarul satesc.

10.Birtul din cartier a fost inchis dupa ce patronul a pierdut autorizatia ISU la poker.

5 thoughts on “10 lucruri pe care nu le stiai despre cartierul ITL din Lugoj

 • sorin secosan

  Vorbiți în neștire de cauza, cartierul ITL este foarte frumos și bine văzut nu îmi dau seama de unde aceste aberații. Grădiniță în fosta fabrica de textile, vorbiți numai prostii.informativa mai bine și apoi vorbiți.

 • Nu pot sa cred ca am pierdut 30 de secunde sa citesc asa ceva si inca 1 min sa comentez.Este clar ca acest „critic analfabet” chiar este analfabet dupa cum a scris „pulenber”. Fara sa fiu rau este chiar foarte trist articolu, fara suparare lasa umorul celor care il au.

 • Cred ca, cand erai mic ai primit bataita de la vreun ITL-ist sau ti-a fost ”furata” prietena de un locuitor al zonei. Sincer, nu prea pare a gluma/satira ceea ce vrei tu sa faci, nu prea cred deoarece cam e a doua ”gluma” legata de cartier si de populatia din el. Sau cumva esti vreun fost ITL-ist care acum s-a mutat la oras 😀 ?

 • Raul

  Sincer e cel mai jalnic articol facut vreodata , in primul rand toate 10 detalii sunt complet false , in al 2-lea rand ar trebui ca redactia acestui ziar sa fie inchisa pentru aberatiile facute asupra cartierului ITL .

 • Alexandra

  groaznic…sa va fie rusine cei care ati publicat articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *