Descoperire cutremuratoare! Ochiul magic al tovarasului Badina ascunde secretul succesului in politica

badinaReporterii Ceasului Electric au facut o descoperire cutremuratoare cu ocazia desecretizarii arhivelor din Panama. Paradisul fiscal dezvaluie si misterul succesului in politica a mai multor membrii de partide, precum si explicatia longevitatii mandatelor lui Boldea. Se pare ca secretul consta chiar in detinerea unui ochi magic, al carui proprietar este chiar tovarasul Badina.

„Normal ca i-am scos ochiul si l-am ascuns in Panama, doar are puteri magice! L-au folosit pentru putere chiar si Obama, Putin, depinde de interes. Ochiul dateaza din antichitate, la fel ca si colegul Badina. Este evident ca m-am chinuit pana am pus mana pe el, a fost greu de furat de la tovarasul Iliescu care l-a folosit pentru nemurire. Planul de recuperare al ochiului magic a fost unul deosebit de complex, am fost nevoit sa infiltrez un spion din Buchini in anturajul fostului presedinte pentru a reusi sa pun mana pe pretiosul artefact”, declara Faraoncisc, stapanul orasului si al PSD-ului.

Primarul declara ca recuperarea ochiului magic nu a fost usoara, iar consecintele le simtim si in zi de astazi. Profetia spune ca un stol de ciori se vor abate asupra orasului care foloseste puterea ochiului in scopuri politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *