Necaz in familia Boldea! Jeni candideaza pentru primar

primar lugojBarfele de la Ceasul Electric au inceput sa se adevereasca! Inspirata de Hillary Clinton, Jeni vrea sa ii ia locul sotului ei in functia de primar al municipiului. Prima doamna a orasului sustine ca in toti acesti ani ea a fost in spatele tuturor realizarilor primarului si ca nu mai vrea sa se ascunda de acum incolo.

„M-am saturat sa tot stau asunsa prin tufe, sa spionez pe la colturi, sa urmaresc contracandidatii! Chiar merit functia asta dupa cate am realizat. Doar datorita mie va veni Kauflandul in Lugoj, Franti al meu nu a fost de acord, credea ca nu o sa se mai cumpere rosiile noastre bio de la alimentara”, declara Jeni, revoltata ca nu ii sunt recunoscite meritele.

Mai mult, doamna Boldea sustine ca va inlocui toata lista de consilieri ai PSD-ului cu nevestele acestora.

„Toata lumea stie ca PSD inseamna de fapt Partidul de Spionaj al Doamnelor. In tot acest timp am gospodarit orasul asta, am mai si facut treburi prin casa, am cultivat rosii pe care le-am vandut la magazin. Daca tot iesim la pensie, macar sa ne implicam si mai mult in politica”, povesteste Jeni, fericita ca asa de multe femei o sustin.

Aceasta intorsatura de situatie dezechilibreaza si celelalte partide din oras, fiindca nevestele mai multor membri din alte partide doresc sa migreze catre noul PSD, format momentan doar din Jeni, Voichi Cotofana si Gherli Grozava. Speranta multor cetateni ramane acum doar Organizatia Femeilor Liberale, despre care se zvoneste ca inca ar mai exista, sub forma unui cabinet de obstetrica-ginecologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *