Ambrus e pus pe fapte mari: Statie Spatiala cu dock pentru Millennium Falcon, pe Campia Libertatii din Lugoj

ambrus statie spatialaCandidatul Ioan Ambrus este pus pe fapte marete in aceasta perioada. Dupa ce a anuntat ca, daca va iesi primar, va realiza un spital universitar si un pod cu patru benzi peste raul Timis, Ambrus a aruncat bomba bombelor joi seara. Politicianul a anuntat ca va ridica, imediat dupa ce va iesi primul la alegerile din iunie, o statie spatiala internationala la Lugoj, cu dock pentru majoritatea navelor spatiale cunoscute.

„Este necesara aceasta statie, trebuie sa ne mulam dupa vremuri, iar vremurile ne spun ca o statie spatiala este necesara la Lugoj. La televizor apar zilnic imagini cu nave spatiale care calatoresc peste tot in lume. De ce nu ajung la Lugoj, si-a pus Boldea intrebarea asta? Pentru ca nu exista o statie spatiala cum se cade. Unde sa vina Han Solo sa aterizeze superba Millennium Falcon? Nu are unde, motiv pentru care vom investi 100.000.000.000 de euro, bani europeni, pentru ridicarea uneia noi, impecabile, de care sa fim mandri si sa le facem in ciuda timisorenilor”, a precizat liderul liberal.

Dupa ce a inchis canalul AXN SyFy, Ambrus a mai precizat ca pentru proiectul de amenajare a statiei a vorbit deja cu Luke Skywalker si Mr. Spock, doi experti internationali in domeniul transportului intergalactic. Proiectul gigant va fi supus unei dezbaterii publice in luna iulie a acestui an, pe planeta Jakku din galaxia vecina cu Calea Lactee. Transportul celor interesati va fi asigurat de autobuzele Meridian 22 SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *