Miracol pe o strada din Lugoj: Dupa o ploaie, de sub piatra cubica a rasarit asfalt in forma de flori

piatra cubicaClipe de neimaginat pe strada Herendestiului din Lugoj, luni la pranz. Dupa o ploaie sanatoasa, ce a picat dimineata, la amiaza oamenii au ramas de-a dreptul impietriti cand au vazut ca de sub piatra cubica, care dateaza de pe vremea ocupatiei romane, a inceput sa rasara asflat in forma de flori. De la lalele, la trandafiri si branduse, florile din materialul binecunoscut de culoare neagra a lasat masca pana si pe cei de la Technocer, care se ocupa de „asfaltarea” strazilor din oras.

„In viata mea nu am vazut asa ceva. Noi de obicei dam cu asfalt asa, cat sa prinda si sa plecam mai departe, dar florile astea sunt cum trebuie, au cel putin 10 centimetri inaltime, cum scrie in contract. Am trecut cu raba peste ele, nici nu s-au clintit, e clar ceva ce noi nu am avut de unde sa punem, ca nu avem asa material. La noi e apa si var, ala e secretul, in sase luni trebuie intervenit iar, astea nu stiu cum scapam de ele”, a declarat Romulus Lugojan, inginerul firmei.

La fata locului au fost chemati si expertii de la Meridian, care insa nu au ajuns pana pe strada cu probleme, deoarece soferul autoutilitarei a vandut motorina din rezervor pe treizeci de fise la pacanele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *