In curtea unui magurean a aparut Turnul Eiffel original: „La Paris e unu de jucarie, nu stie prostii”

6655110Pirandele din satul Maguri si-au pus fustele in cap cand au vazut ce a rasarit intr-o dimineata in curtea unui consatean de-al lor. De la departare, unii ar spune chiar de la Lugoj din centru, peste campie se zareste silueta binecunoscuta a Turnului Eiffel, simbolul Parisului. Recent intors dintr-un stagiu de „munca” de trei luni in buricul Frantei, magureanul care se da mare cu monumentul pe care l-a montat in curte a dezvaluit pentru reporterii Ceasului Electric un amanunt uluitor.

„Ce stie ei pralea, asta e Turnu Heiffel adevarat, sa imi pocneasca un rinichi daca te mint mou. Pai franceuzii aia e idioti, l-am sterpelit pe ala adevarat sara, nici nu era noapte afara, sa nu-mi traga calul la caruta da ca mint bulibasule. Toti era cu teroristii, cu mafiotii, nime nu mai statea langa turn, am zis hai mou sa il iau ca asta e facut frumos din fer, tone si tone, sa ingheata apa in Mercedes daca te mint. Am pus unu dinala de jucarie, bulnagistii aia nu se prinde veac, am trecut vama cu 20 de euro la pasaport, nime nu m-a intrebat ce e cu ditamai camionul dupa mine, sa nu prind nicio cantare maine daca iti spun falsuri”, a declarat Fane OTP Valorosu Banca Agricola, locuitor al Maguriului.

Barbatul spune ca pana acum nici politistii nu au indraznit sa vina sa il intrebe de unde are hardughia de monument in curte, din cauza celor patru lei de aur care stau si pazesc intrarea in palatul omului. Pentru ca tot mai multi magureni au incercat sa fure parti din celebrul turn, Fane l-a pus deja pe OLX, la pret bun, ca sa il poata valorifica repede si sa plece spre Bruxelles, de unde va aduce la Maguri renumitul Atomium, un simbol al capitalei belgiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *