Trei angajati ai primariei Lugoj, surprinsi cand mituiau un crocodil sa nu atace oamenii veniti la strand

Trei angajati ai primariei Lugoj surprinsi cand mituiau un crocodil sa nu atace oamenii veniti la strandObligati sa dea drumul la strandul municipal inainte de alegeri, sa mai creasca si Boldea in sondaje, trei angajati ai primariei din Lugoj au fost prinsi intr-o ipostaza pe cat de amuzanta, pe atat de ilegala. Neapucand sa faca deratizarea la timp, muncitorii care s-au ocupat de strand au omis sa il scoata din perimetru pe Valeriu, un crocodil de 3 metri lungime care isi facea veacul in bazinul mare al strandului, printre balarii si arbusti.

Vazand ca strandul s-a deschis si ii este tot mai greu sa se ascunda, Valeriu s-a pus pe atacat lugojenii care veneau la plaja, astfel ca singura solutie a autoritatilor era sa cada la intelegere cu reptila. Din nefericire insa, totul a fost filmat cu o camera de luat vederi, iar proba in care se vede clar cum crocodilului ii erau oferite mai multe cutii cu pulpe de pui doar ca mita, ca sa nu mai atace vizitatorii strandului este pe drum catre DNA.

“Deocamdata nu putem vorbi de mita sau ceva concret, este totusi un crocodil, sunt cunoscuti pentru siretlicuri, pentru smecheriile de care pot da dovada. Asa a facut si la cinema, am amanat cu un an deschiderea lui doar pentru ca Valeriu nu a vrut sa se mute din baia cinematografului, ca cica era a lui. Asa a facut si in ITL, ne-a facut de rasul lumii. Sunt sigur ca autoritatile isi vor face treaba, nu mi-e frica decat de Dumnezeu”, a declarat unul dintre cei trei angajati ai primariei.

In cursul zilelor urmatoare, o echipa de la Zoo Lugoj va ajunge la strand pentru a captura reptila buclucasa. Aceasta va fi eliberata in cartierul Buchini, habitatul natural al crocodililor de aceasta dimensiune.

sursa foto: Buchinia Faso

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *