Traficul in fata primariei, blocat de sutele de lugojeni care si-au depus candidatura pentru functia de edil sef al orasului

candidaturiObisnuiti sa lase totul pe ultimul moment, candidatii pentru functia de primar al orasului s-au inghesuit luni sa isi depuna oficial candidaturile. Sutele de potentiali viitori primari au venit insotiti de prieteni, vecini si oameni platiti ca sa para ca au sustinatori si au blocat faimosul sens giratoriu din fata primariei, fiind nevoie si de interventia politiei locale.

„Au venit cu sutele, a fost nevoie sa mobilizam mai multe echipaje pentru a dirija traficul in fata primariei, a fost mai rau ca la ruga! Cel mai greu a fost sa ii organizam pe cei de pe trotuare, care agresau oamenii pe strada ca mai aveau nevoie de cateva semnaturi pentru a-si completa lista”, declara un reprezentant al Politiei Locale.

In partea de nord a sensului s-a instalat o faimoasa vrajitoare, care ghicea viitorul candidatilor emotionati, iar mai spre sud-vest, un antreprenor istet a instalat o taraba cu mici, bere si vata pe bat.

Cativa candidati care stiau ca nu au nici o sansa au inceput sa scoata la licitatie listele lor cu semnaturi, in timp ce pocaitii au profitat si ei de ocazie si de lumea multa pentru a face vanzari de 10.000 de euro din hamburger cu sunca cu livrare in sens. Toata aceasta harababura a lasat in urma sute de lugojeni turmentati, care se intreaba constant: „Eu pentru cine votez?”

One thought on “Traficul in fata primariei, blocat de sutele de lugojeni care si-au depus candidatura pentru functia de edil sef al orasului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *