Campanie electorala dusa la extrem: Boldea cheama lugojenii pe Insula, sa ii spele pe picioare

boldea papaLuand exemplul colegului sau de nume, Papa Francisc, primarul Francisc Boldea a anuntat ca va spala picioarele lugojenilor care nu au inca strada asfaltata, asa cum le-a promis acum 8 ani cand a candidat pentru prima oara. In campania sa de la prima candidatura, Boldea a anuntat ca va incepe asfaltarea orasului „de la periferie spre centru”, iar acum cetatenii au iesit in strada revoltati si, inevitabil, s-au murdarit pe picioare.

„Recunosc ca nu m-am tinut de promisiune, dar incerc sa ma revansez fata de lugojenii care inca nu au strazi dupa standardele europene. Ii invit pe toti pe Insula, in Sambata Mare, pentru a-i spala pe picioare, acum inainte de Pasti, pentru iertarea tuturor pacatelor. Totusi, le recomand sa vina intr-o zi in care ploua, ca asa se spala mai bine si mai usor”, declara edilul sef, mandru ca gaseste o solutie la fiecare problema.

Multi lugojeni sunt insa multumiti de realizarile edilului.

„Ne-ar bate Dumnezau daca zicem ca nu ne-a facut! Ca ne-a asfaltat, suntem multumiti! Ce daca nu putem sa iesim cu masina din curte pentru ca asfaltul are 15 cm? Asta ca sa nu mai zica gurile rele ca asfaltul e de proasta calitate. Ne-am inteles cu vecinul, iesim prin spate, ne-am facut drum prin gradina lui”, declara Romulus Brediceanu, un lugojean fericit.

Majoritatea locuitorilor lugojeni cu strazi asfaltate au fost nevoiti sa isi cumpere masini mai inalte, tancuri sau ATV-uri, iar pentru cei mai putini norocosi, care se murdaresc in fiecare zi pe strazile lor, Boldea lanseaza o invitatie pe Insula, in prima joi cu ploaie inainte de Pastele Cailor, pentru a-i curata de praful depus in ograda primarului gospodar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *