Lugojenii au reactionat: „Ceasul Electric minte, e aproape ca Lugoj Online, nimic nu e adevarat din ce scriu”

ceasul electricRedactia Ceasului Electric a sarbatorit, la un restaurant select din oras (Ora 12 de pe Timisorii, pacat ca nu ati fost sa ne prindeti, ca muriti sa aflati cine dracului mai scrie si tampeniile astea, de parca nu ati avea treaba voastra, numai sa cautati cine si ce scrie pe Facebook, bezmeticilor) cele 1000 de aprecieri pe care pagina noastra le-a implinit ieri. Cu ocazia sarbatorii, am intrebat mai multi lugojeni cum au primit acest nou site, iar raspunsurile lor ne-au luminat ziua si ne-au facut sa ne batem copiii pana la plansete si, in cazul celor mai mari, plangeri la politie.

„Sunteti niste neseriosi! Toate stirile voastre sunt false, sunteti aproape la fel de slabi ca Lugoj Online. Daca vroiam sa citesc un site prost, aveam deja Online asta, nu inteleg de ce mai ocupati si voi spatiu pe Google”, este de parere Romulus Bredicean.

„Ceasul Electric minte, e aproape ca Lugoj Online, nimic nu e adevarat din ce scriu. De exemplu la aia cu Ambrus cu Statia Spatiala, omul clar o zis ca o face pe Timisorii, pe terenul lui Maran, nu pe Campia Libertatii. Puscariasilor, sper sa muriti in puscarie de mincinosi”, crede Marius Celofan, din cartierul ITL.

„In viata inveti in trei locuri, la scoala, acasa si la biserica. Ceasul Electric este doar un alt exemplu de loc in care nu ai ce invata. Am adus 20.000 de oameni la pod, la bazinul 3D, la cinematograful fara acoperis. Am asfaltat toate trotuarele si am dalat toate strazile din oras, acum ne apucam si de Costeiu si Belint. La vara vom deschide si statia de clonare de la spital, dar si magazinul de arme din Game of Thrones, asa cum am promis”, a declarat un primar care a dorit sa isi pastreze anonimatul.

Dragi lugojeni, Ceasul Electric este un site de satira, articolele publicate aici facand parte din categoria pamflet. Astfel, va invitam sa radeti la fiecare la care gasiti ceva amuzant, sa ne criticati la cele la care buctam si, daca va regasiti in articole, sa nu ne bagati in seama, pentru ca tot voua va faceti rau, avand in vedere ca in Romania exista legea libertatii de exprimare, astea sunt pamflete si nu aveti ce sa ne faceti in instanta.

Multumim pentru aprecieri la toti, ne vedem la 2000 de Like-uri cu o surpriza mare de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *