Uluitor! Boldea a inaugurat 10 turisti chinezi, care sa vina periodic sa viziteze infocentrul si muzeul din Lugoj

infocentruVal de inaugurari in aceasta saptamana la Lugoj! Dupa ce primarul orasului a inaugurat un centru de ajutor pentru copiii cu nevoi sociale grave si un infocentru turistic, acesta a scos la lumina, miercuri seara, o lucrare de care nici macar presa platita din banii tai, fraiere lugojean, nu stia. Mai precis, Boldea a inaugurat 10 turisti chinezi, realizati din fonduri guvernamentale, care vor vizita periodic orasul. In acest fel, primarul vrea sa arate orasenilor din toate cartierele ca infocentrul lui Boldea e o investitie buna, necesara si castigatoare pentru oras.

„Alaturi de Matcon si Tehnocer, am turnat acesti 10 turisti din asfalt si piatra cubica, pe care i-am insufletit cu ajutorul specialistilor in genetica de la spitalul din Mako. Era o investitie necesara, acum ca avem infocentru, nu il puteam lasa gol pe toata perioada anului. Cei 10 turisti vor vizita orasul in date stabilite de consiliul local, dar mai ales la ruga si la festivaluri, dar si in timpul campaniilor electorale. Faptul ca sunt chinezi nu este o intamplare, stim cu totii ce buni turisti sunt fratii nostri de peste Urali”, a declarat edilul sef, condundand muntii cei buni cu unii din Rusia.

In saptamanile care urmeaza, Boldea va demara un adevarat maraton de inaugurari la Lugoj, mai ales ca urmeaza campania electorala. Redam mai jos programul inaugurarilor pentru urmatoarele doua saptamani:

9 mai: Acceleratorul de particule de porumb, cartierul Buchini, sub zona de vile;

11 mai: Fabrica de branza cu Salmonella clasa A, langa oras, zona Fadimac;

12 mai: Centrul logistic Mercedes Benz, Maguri, undeva in sat;

13 mai: Acvariul lui Boldea, cele mai noi specii de pesti, crustacee si homari, zona cascada;

15 mai: Sala de jocuri de noroc si bar cu autoservire, subsol Primaria Lugoj;

18 mai: Bazinul descoperit de furtuni si vant, zona Strand;

20 mai: Locul unde urmeaza sa se deschida, la Pastele Cailor, strandul municipal;

22 mai: Hipodromul orasului, cu pasari emu si camile in loc de cai, la margine de municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *