Primaria Lugoj a cumparat 300 de oi: “In doua saptamani vom scapa de toata iarba din oras, vom face costume populare la dansatori”

iarba lugojInundati la propriu de iarba verde crescuta peste noapte prin tot Lugojul, cei din administratia locala au gasit o metoda inedita de a scapa de aceasta neplacere. In loc sa puna Salprestul sa o taie, asa cum era normal, conducatorii orasului au cumparat o turma de 300 de oi, de la o ciobanita din Fadimac, animalele fiind deja surprinse la pascut prin oras. Primaria spune ca in cateva zile lugojenii vor avea parcuri cu iarba taiata la milimetru, dar si alei intre blocuri pe care sa nu mearga cu frica sa nu fie muscati de serpi.

„Le-am luat la un pret bun, primaria avea de multa vreme in program sa cumpere aceste animale pentru iarba mare. Nu eram decisi daca sa luam oi sau vaci insa pana la urma am decis ca oile sunt mai usor de transportat si din lana putem face cojoace noi pentru ansamblul folcloric. In cel mult doua saptamani vom avea parcuri curate si cu iarba taiata la milimetru, dupa care vom inchiria oile cu ziua la Timisoara, Arad si Resita”, a declarat Romulus Brediceanu, ciobanul Primariei Lugoj.

In perioada urmatoare, la Lugoj vor ajunge si alte animale, domestice sau exotice, pe care administratia le va folosi la munci gospodaresti, in timp ce angajatii Salprest sau Meridian vor freaca menta pe bani publici. O turma de struti va fi cumparata din Africa de Sud. Cu ajutorul acestor pasari, se se vor ridica gurile de canal, strutii fiind cunoscuti pentru faptul ca isi introduc capul in pamant la comanda, cam ca angajatii primariei.

De asemenea, tot pentru strazi vor fi achizitionati patru elefanti, trei femele si un mascul. In timp ce masculul va ajuta la asfaltari in municipiu, femelele vor sta sa le urle in urechi ca sa faca o treaba buna. Din cauza ierbii uriase crescute peste noapte, mai multe familii din ITL si Mondial-Bocsei au fost evacuate din case, oamenii stand acum in buncarul antiatomic de sub primarie, pana la remedierea crizei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *