Boldea a introdus Ceasul Electric in PSD! Inaugurarea are loc maine la 13

ceasul electricTot orasul a auzit la Ten TV ca maine, joi, incepand cu orele 13, in centrul Lugojului va avea loc un eveniment UNICAT. Este vorba despre inaugurarea Ceasului Electric, care a mai fost inaugurat odata cand a fost remontat, dupa ce experti ceasornicari de la Hella au lucrat sa il readuca la viata. Unicitatea evenimentului vine nu din foamea nebuna a primarului dupa voturi si campanie, ci din faptul ca Ceasul insusi va fi oficial membru PSD Lugoj, dupa inaugurarea de joi.

„Vrem sa facem o echipa buna aici la Lugoj. Ceasul este cu noi de sute de ani, merita sa fie inscris in cel mai tare partid din oras, sa puna mana si sa schimbe municipiul intr-unul modern, ca in Germania. Nu vom mai astepta pana dupa alegeri, vrem ca Ceasul Electric sa fie in PSD acum, sa actionam in prezent, nu in trecut, nu in viitor”, au fost cuvintele bolborosite de primarul orasului.

Ceasul Electric a primit vestea de-abia luni seara, fiind inca pe mesele de lucru ale expertilor ceasornicari de la Autoliv.

„Ma aflam la Honeywell pe masa de lucru, ma consulta un nene de la Witex si imi spunea ca mai are sa imi puna doar un cadran. Dintr-o data s-a oprit si m-a intrebat daca intr-adevar vreau sa ma fac bine, sa scap de boala trecutului, sa arat lugojenilor din nou ora corecta. Am zis ca da, iar atunci mi-a dat sa semnez adeziunea, a spus ca e singurul mod in care pot sa ma fac bine, sa intru in partid. Am acceptat, dumneavoastra ce faceati in locul meu?” a povestit Ceasul Electric.

Nu doar simbolul din mijlocul orasului urmeaza sa fie inaugurat a doua oara si sa intre in PSD. La fel vor pati si Podul de Fier, Podul de Beton, Parcul Copiilor, Strada Timisorii, cladirea Primariei si a Spitalului Municipal si Casa de Cultura a Sindicatelor, dar si Teatrul „Traian Grozavescu” si Colegiul „Iulia Hasdeu”. Toate aceste cladiri si monumente istorice vor fi inaguruate in perioada urmatoare de Boldea, chiar daca nu s-a atins nimeni de ele de multa vreme, dupa care vor primi carnet de partid si vor face campanie pentru realegerea edilului sef.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *