Inaugurari inedite la Lugoj! Boldea va inaugura in curand si muscatele de pe Podul de Beton

boldea muscateValul inaugurarilor inedite continua la Lugoj. Dupa ce au fost inaugurate Ceasul Electric si Casa Brediceniilor, primarul municipiului anunta ca va inaugura si muşcatele de pe podul de beton, in prima zi cu soare din luna mai dar bineînţeles înainte de alegeri.

“Este un lucru unic si deosebit de frumos si se intampla doar la noi in oras si doar cat timp eu raman primar. Muscatele sunt pretentioase, le place doar culoarea rosie. Vom inaugura aceste minuni ale orasului european si asteptam toti lugojenii cu aceasta minunata ocazie!” declara Francis, seful inaugurarilor.

Politia locala este panicata, sustinand ca circulatia va trebui oprita pe podul de beton pe parcursul evenimentului.

“Va inaugura fiecare muscata in parte, cu panglica si dans popular si ne-a spus sa ne asteptam sa vina peste 10 000 de persoane, deci cu siguranta va trebui sa dirijam toata circulatia pe Podul de Fier, care va fi si el inaugrat in aceeasi zi! Suntem coplesiti”, declara Romulus Brediceanu, politist.

Lugojenii sunt invitati sa isi lase fiecare treburile importante si sa nu mai circule prin oras cu masinile, ci sa asiste la inaugurarile minunate, roada a muncii de 8 ani a primarului Franti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *