Boldea prinde gustul evacuarilor! „Vom face un oras PSD-ist, toti impotriva vor migra spre alte orase”

pslugojdDupa scenariul inspirat din povestea Antenei 3 la Lugoj, in care Boldea a evacuat PNL-ul din sediul pentru care acestia au depus nenumarate cereri sa il cumpere, primarul promite ca va evacua din oras toti cetatenii care nu sustin PSD.

„Am semnat un contract cu fiecare persoana care imi lipeste afisul pe spatiile lor private, in care scrie deosebit de mic ca nu mai au voie sa voteze sau sa sustina altceva sau pe altcineva in afara de mine! De asemenea, vor fi evacuati din cladiri toti cei care indraznesc sa lipeasca afise albastre in geamuri. Asa am facut si cu PNL-istii, le-am spus sa lipeasca afise cu mine, nu au vrut, i-am scos afara. E simplu”, declara primarul atotputernic.

Intregul PSD este deosebit de incantat de realizarile primarului, sustinand ca in sfarsit lucrurile revin la normal pentru ei.

„Este exact ca in vremurile bune, inainte de ’90! Toti tovarasii votau o singura persoana, daca nu erau impuscati, iar unii fugeau ca sobolanii catre tari mai bune. Lucrurile bune trebuie sa continue! Cine nu se conformeaza trebuie neaparat evacuat”, declara Nicu, un PSD-ist convins.

Partidul mai promite un viitor stralucitor pentru oras, mancare cu portia, joburi neplatite egal, confiscarea averilor personale si un unic candidat la functia de primar, pana ce moartea il va desparti de oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *