Cu cine sa votezi? Am aflat cele mai socante promisiuni ale celor 10 candidati la primaria Lugoj

panouri electoralePentru ca stim ca inca nu stiti cu cine sa votati, reporterii Ceasului Electric au realizat pentru voi o scurta analiza pe care au facut-o asupra fiecarui candidat la primaria Lugoj. Suntem siguri ca va vor ajuta sa va faceti o idee despre candidati.

1. Francisc Boldea – seful inaugurarilor! Toata munca primarului din ultimii 4 ani s-a concretizat, intr-un mod spectaculos, chiar inainte de campanie! Numit si seful inaugurarilor, Boldea doreste sa intre in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe inaugurari realizate intr-un timp atat de scurt. De asemenea, pentru ca nu a mai fost in centrul atentiei de mult timp in ceea ce priveste gropile din oras, Boldea nu s-a lasat si a decis sa intoarca tot orasul pe dos, sa realizeze sute de gropi si denivelari pentru ca cetatenii sa observe cat lucreaza si sa fie mereu cu gandul la el in trafic.

2. Ioan Ambrus – PNL. Cel mai ambitios dintre candidati, Ioan Ambrus are un program electoral foarte complex, care cuprinde o statie spatiala, transformarea strandului in casuta pentru crocodilul Valeriu si familia sa, dar si costume HugoBoss pentru toata primaria. Asemenea lui Ludovic Orban, Ambrus ne-a declarat in versuri o parte din planurile lui de campanie: „Podul lui Boldea s-a daramat/A venit apa si l-a luat/Voi face altul pe mal in jos/Unul mai trainic si mai frumos/Cu 4 benzi”

3. Cătălin Musteţiu, PMP: Cea mai mare realizare a candidatului PMP-ist a fost poza facuta cu fostul presedinte Traian Basescu. Mustetiu le promite cetatenilor si mai mute poze si chiar le va oferi ocazia sa faca poze cu fostul presedinte la urmatoarea sa vizita!

4. Dimitrie Goia, PSRo: Daca iese primar, Goia promite ca il va face pe Straja seful sau de cabinet. In rest, candidatul asteapta sa ii mai spuna nevasta-sa ce sa faca.

5. Ioan Hanes –ALDE: Candidatul promite ca lumea isi va da seama cine este dupa cativa ani la carma orasului si doreste sa o ia pe urmele sefului suprem Calin Popescu Tariceanu si, dupa 4 ani de mandat, sa aibe si el macar 4 neveste.

6. Ioan Pozsar –UDMR: Pozsar promite excursii saptamanale cu autobuzele Meridianului la strandul de la Mako. De asemenea, sustine ca ungurii au fost primii pe insula din Cotul Mic si doreste sa obtina automie teritoriala.

7. Ioan Sorin Crăciun, PER: Membru al Partidului Ecologist Roman, Sorin promite ca va renunta la masina si va face de acum inainte cursuri de mers cu bicicleta, pentru care sustine ca va fi OBLIGATORIU sa ai permis.

8. Claudiu Alexandru Buciu – independent: Cu un program electoral comparabil cu Biblia, in care toti cred, dar nimeni nu l-a citit pe tot, fiind mult prea stufos, Buciu promite trei educatoare pentru fiecare copil la gradinita, o piata volanta in fata magazinului lui Boldea si mutarea sediului DNA la Lugoj, ca sa nu mai faca inculpatii asa de multe drumuri la Timisoara.

9. Liviu Brindusoni – independent: Brindusoni va infiinta MonitoruldeLugojOnline, in care va prezenta saptamanal toate intepretarile sale legate de ce se intampla cu adevarat. De asemenea, va incepe sa isi faca selfie-uri si sa isi ia singur interviuri pe care nimeni nu le va citi. Mai mult, candidatul va avea o echipa de tufe umblatoare, care vor spiona tot ce se intampla in oras cat timp el se va afla la carma orasului.

10. Marius Martinescu – independent: Fiindca are o experienta deosebita in aceasta functie, Martinescu promite ca va repune placutele cu numele sau pe fantanile pe care le-a forat in mandatul sau si pe care Boldea le-a dat jos pentru a sterge orice urma a realizarilor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *