Revolutionar! Noua strategie de campanie PSD cu masina de calatorit in timp!

Flag_of_the_Communist_Party_of_Germany_(reverse) copy

Dupa autobuzul schimbarii PNL si Bibliile lui Buciu, PSD vine cu o inovativa strategie de campanie! Satul de prea-multele inaugurari, Boldea s-a hotarat sa le dea lugojenilor un gust din ceea ce va insemna cu adevarat orasul sub viitoarea conducere PSD. In ton cu motto-ul campaniei, „Lucrurile bune trebuie sa continue” si pentru ca e talentat inginer, Franti a construit o masina de calatorit in timp care ii va duce gratuit pe cetatenii doritori inapoi in Lugojul din perioada comunista.

„De ce sa le faci promisiuni cand ai luxul de a le arata exact ce ii asteapta cu mine primar?” declara incantat Boldea.

Pentru construirea masinariei, PSD a folosit insusi singurul autobuz de transport in comun al orasului. „Avand in vedere conditiile oferite, un drum cu acest autobuz e ca o adevarata calatorie in timp pe vremea raposatului – da’ mai dupa ce ii punem toate setarile!” a povestit un inginer asistent. Cat despre casutele postale, nici acestea nu vor fi uitate de ingenioasa echipa PSD. Realizand ca membrii de partid nu au „stiinta de carte” necesara pentru a redacta opere stil Buciu, politicienii au venit cu o solutie reprezentativa. Asadar, in zilele premergatoare alegerilor fiecare lugojan va primi in posta o secera si un ciocan.

„Era cea mai embelmatica optiune pentru noi, explica edilul sef. Si asa lumea cand se gandeste la PSD vizualizeaza secera si toporul, nu cei trei trandafiri. Poate chiar creem o noua moda, hihi!”

Din pacate reporterii Ceasului Electric nu au put lua mai multe declaratii de la actualul primar incat discutiile comuniste si comploturile contra prosperitatii orasului il fac pe Franti extrem de sensibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *