Boldea declanseaza Razboiul Caricaturozelor! Maestrul Criv poate fi nevoit sa paraseasca orasul

13336365_995792387141502_901158457_nSuparat ca in toate caricaturile maestrul Criv il reprezinta cu rata in jos, primarul Boldea e hotarat sa se razbune, declarand razboi tuturor celor care nu respecta noua lege pe care o va initia odata cu inceperea noului sau mandat.

„Voi propune colegilor de la PSD sa dea o hotarare prin care sa le fie interzis barbatilor a caror nume incepe cu „C” sau „V” si care umbla cu creioane colorate la ei, sa umble intotdeauna cu capul descoperit, dar si sa aiba pe cap palarie. Si o sa pun Politia Locala pe urmele lui, pardon, al lor, si daca are palarie sa-i dea amenda ca trebuia sa umble cu capul gol, si daca nu are palarie, sa-i dea amenda ca nu are palarie, si daca are palarie si nu are palarie, sa-i numere creioanele, si sa-i dea amenda ca nu are destule sau are prea multe sau… (neinteligibil)”, ne-a declarat Boldea cu spume la gura.

Primarul a fost singurul lugojean care nu a apreciat caricaturile maestrului Criv. Contactat de reporterii Ceasului Electric, maestrul Criv declara ca daca Boldea va castigat un nou mandat, va fi nevoit sa paraseasca orasul.

„Ma voi retrage in munti si voi continua de acolo lupta de rezistenta! Nu ma voi lasa nici in momentul in care mi se vor toci toate creioanele! Adevarul trebuie aflat si desenat!”

Reporterii Ceasului Electric au o deosebita admiratie si respect pentru domnul Criv si indeamna lugojenii sa voteze maine pentru ramanerea artistului in oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *