Cum au reactionat candidatii lugojeni dupa ce au primit rezultatele alegerilor de duminica

vot13522929651354485675136066866-1369050258Mai linistiti si deja impacati cu gandul ca au pierdut alegerile, cu o singura exceptie, cum era de asteptat, candidatii la alegerile pentru Primaria Lugoj au raspuns intrebarii reporterilor Ceasului Electric „Cum ati primit vestea rezultatelor alegerilor de duminică?”

Ambrus: „Este un dezastru total faptul ca nu m-am retras din timp intr-un offshore din Panama de exemplu. Eu nu mai aveam ce sa fac in politica, insa din cauza afacerilor pe care le am la Lugoj, mai ales cele noi, cu bate de baseball din ciocolata si covoare persane magice, a trebuit sa incerc sa pun mana pe putere. Nu a fost sa fie, BMW-ul acelasi consum il are”

Buciu: „Evident a fost manarit scrutinul, eu am si stenogramele si le voi da in exclusivitate la ziar si la DNA. Am cumparat deja jumatate de oras si voi face o colonie frumoasa in centru, cu mall si zona pietonala si voi interzice accesul persoanelor care au stat acasa la alegeri in acea zona”

Brindusoni: „Vestea buna este ca Lugoj Online nu se inchide, ba mai mult, acum ca sunt consilier o sa pot sa ii pun la treaba pe locali, sa imi dea mie toate stirile faine. Asa ca daca o sa fure cineva un ou sau un bou, veti afla doar de la mine de pe site”

Martinescu: „Va spun sincer, nu ma asteptam nici in cele mai frumoase vise ale mele sa fraieresc atata lume. Ok, 100, 200, 500 de oameni, dar au votat ca turbatii pentru mine. Cum sa faci asa ceva? CUM???”

Hanes: „Voi ramane acelasi om simplu si pe care nu il cunoaste nimeni, asa cum imi place mie sa fiu, insuccesul asta nu m-a schimbat cu nimic, fiind la fel de anonim ca si inainte. De fapt am inteles ca pe unele buletine nici nu am aparut, ca nu stiau cei de la BEC daca exist sau nu”

Poszar: „Mi-au gresit numele si pe buletinul de vot, cum sa castig in asemenea conditii? O sa candidez la Mister Lugoj, alta sansa sa intru in consiliu nu am. Baszd meg!”

Craciun: „Nu m-au ales ei, dar elevii ma aleg. Am 300 de copii care stau la coada sa ii invat sa mearga cu masina si macar fac bani. De ce nu m-au ales? Simplu, pentru ca in fiecare zi fac coloane uriase in spatele masinii de scoala, soferii sunt suparati si asta e, normal ca nu m-au votat”

Goia: „Este vorba despre calitatea omului, despre bunatatea interiorului, nu despre voturi. Eu, ca si om, imi place sa va pot saluta pe strada, nu sa ramanem dusmani… (… 104.503 minute mai tarziu) … pentru asta va multumesc tuturor… (… mult mai tarziu, la finalul lumii, la A Doua Venire) … si vreau sa mai spun ca…”

Mustetiu: „Mie mi-au placut foarte mult pozele de pe Facebook, am ras, am taiat iarba, am dus-o in fata primariei, a fost fain. Ne-am carat cu calutul, am mancat mere, am facut selfie cu Basescu, foarte frumos da, da da, mai candidez!”

Boldea: „In viata, invatam in trei locuri, acasa, la scoala si la biserica, iar acum si la alegeri. La alegeri am invatat ca, oricat de mult ai fraieri un oras, oricate inaugurari false ai face si oricat ai minti, daca te misti ca o lebada si sari cu balonul la picioare, te vor vota de nu te vezi. Eu chiar eram satul de functia asta, dar nu m-au lasat sa ma retrag, au zis ca mai au nevoie de mine. Vom continua colaborarea cu Mako”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *