Ruga Lugojeana se va numi „Zilele lui Boldea”: „Festivalul incepe de ziua mea, cu fanfara militara si depuneri de coroane”

boldeaNoul primar al Lugojului este de neoprit. Dupa ce a castigat un al treilea mandat, desi nu era favoritul intainte de alegerile din 5 iunie, Boldea si-a luat lumea in cap, iar acum a inceput sa schimbe tot in oras. Prima schimbare socanta? Ruga Lugojeana, care din acest an se va numi „Zilele lui Boldea”.

„Mi se pare normal sa numesc cea mai importanta sarbatoare a orasului dupa mine. Am castigat alegerile, i-am batut pe toti de au ramas saraci, pot sa fac ce ma doare capul in orasul meu. Cred ca pana la final de mandat o sa schimb si numele orasului si, daca PSD ramane la putere, o sa incerc sa mut capitala Uniunii Europene la Lugoj. Pardon, la Boldea, ca asa se va numi orasul”, a declarat primarul.

Potrivit edilului sef, ruga va dura doua saptamani in acest an, ca festivalurile din India, iar spectacolele vor fi intretinute exclusiv cu formatii din Serbia, Ungaria si Ucraina. Banii pe care primaria trebuia sa ii cheltuie pe formatii decente si cunoscute vor fi donati unei fundatii de binefacere.

Fundaţia poarta numele de „Boldea si prietenii lui”, iar banii vor fi investiti, au explicat reprezentantii organizatiei, la refacerea caselor si a autoturismelor familiilor care incep cu „B” si se termina cu „oldea” si stau pe strada Libertatii din Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *