S-au vandut ca painea calda! Barcile marca Boldea au stabilit un nou record in comertul din Lugoj cu ocazia inundatiilor

barcaMarti dimineata, inainte ca viitura sa ajunga la Lugoj si sa inunde strazile din municipiu, in centrul orasului si in puncte strategic alese, cum sunt splaiul Coposu sau strada Marasesti au aparut standuri cu barci. Comerciantii, toti cu parul mare si cu geci de piele, au facut cu greu fata la clientii care cautau de zor ambarcatiuni, sa poata ajunge la lucru.

Barcile, produse de o anumita firma „Boldea LTD Inc.”, au fost la mare cautare atat la Lugoj, cat si in satele din jur, acolo unde apele au facut de asemenea ravagii. Costand putin si fiind usor de intretinut, oamenii au preferat sa dea un ban si sa ajunga la serviciu, decat sa astepte interventia Meridianului, care oricum nu mai venea niciodata.

„Am cumparat barca pentru ca din seria inundatii si pentru ca stau pe Coposu. Aici tot timpul cand vine ploaia se produce o extorsiune al unui degajament si ramanem inundati. Am dat 600 de lei pe ea, dar e o investitie, acum cand vin apele suntem in sfarsit pregatiti, nu mai stam dupa autoritati”, se lauda Romulus Brediceanu, proprietar al unei barci marca Boldea, varianta deluxe cu motor de drujba.

Mii de lugojeni au profitat de oferta speciala a companiei nou infiintate la Lugoj, achizitionand barca, asigurare de viata in caz de inundatii si echipament de protectie la un pret special. Cum rusii pregatesc deja mai multi nori de furtuna ce se vor abate deasupra Lugojului, pentru a provoca noi inundatii, fabricile de barci de la marginea orasului au inceput angajarile pentru suplimentarea de personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *