Martinescu si-a deschis ferma de pokemoni la Lugoj: „Am confundat un consilier cu un Snorlax, dormea la terasa”

martinescu pokemoniiVazand ca in ultimele zile tot mai multi lugojeni si-au instalat noul si deja celebrul joc cu pokemoni pe telefoane, Marius Martinescu, acest „Warren Buffet” de Lugoj, a profitat de ocazie si si-a deschis propria ferma de pokemoni. Superbele creaturi pot fi admirate, vizitatorii platind o mica taxa de intrare, chiar in blocul turn in care traieste consilierul local, alaturi de sutele de porumbei pe care Martinescu ii are in plasament.

„De fapt, de la porumbei a plecat ideea. Am inceput cu multi pokemoni de aer, dupa care am adus de pamant, de apa si foc, iar undeva in spatele blocului avem tarcul pentru aia rari si periculosi, la care nu intra decat maestrii cei mari. Cine vrea sa cumpere, noi oferim cele mai bune preturi din zona, mai ales ca afacerea e la inceput. Pe cei violenti, ii dam pe gratis, daca doritorul are pokeminge tare si stie sa o arunce”, a declarat pentru reporterii Ceasului Electric fostul edil sef.

Martinescu a iscat si un scandal diplomatic, dupa ce si-a confundat unul dintre colegi cu un pokemon.

„Nu a stat decat vreo 3 ore in pokeminge pana ne-am dat seama. Da, l-am confundat pe Galescu, am crezut ca e un Snorlax, pokemonul care doarme tot timpul. Era la terasa la Peroni, maestrul care l-a prins spune ca si dormea in timp ce l-a bagat in pokeminge, exact ca Snorlax”, s-a scuzat Martinescu.

Sute de lugojeni il acuza deja pe Martinescu de escrocherie in afacerea cu pokemoni. Acestia sustin ca, desi au dat sute de lei pe un Picakhu, un Pidgey sau un Ratata, au primit in schimb porumbei deghizati in pokemoni. O parte dintre lugojenii nemultumiti au depus deja plangere la politia locala, pentru a incerca sa-si recupereze banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *