Doamna cu sapa din Lugoj: „De fapt il caut pe domnul primar Boldea”

doamna cu sapa 2

Povestea Doamnei cu sapa de la Lugoj a ramas pe jumatate nespusa de presa locala. Dupa ce femeia a ajuns vedeta pe Facebook si prin ziare, reporterii Ceasului Electric au cautat-o pe aceasta prin oras si i-au luat un scurt interviu despre violentele de care a fost acuzata. Stupoarea a fost cu atat mai mare cu cat femeia ne-a declarat ca niciun lugojean nu a fost vreodata in pericol din cauza ei, ci ca ea doar ii dadea la o parte pentru ca se grabea spre primarie.

„Eu il caut de fapt pe domnul Boldea, care mi-a promis ca imi da bilet la mare in Grecia. Anul asta nu a mai tinut nici bal de martisor, nu mai face nici revelion ca nu mai e Acapulco. Normal ca sunt nervoasa. Normal ca vreau sa il bat cu sapa pe peruca. Stiati ca are peruca? Stiati ca peruca lui e modificata genetic? Stiati ca e din soia?!” a fost declaratia stupefianta a femeii.

La auzele acestor declaratii, sefii politiei locale au fost dotati cu gaze lacrimogen cu miros de mar si scortisoara, dar si cu bombe expirate de prin Franta de la noul magazin de pe Timisorii, acum pazindu-l pe edilul sef. Doamna cu sapa este in continuare prin oras, impingand mamele cu copii care sunt mult prea lente pentru ritmul ei de mers, in graba spre sediul primariei Lugoj.

foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *