Boldea anunta prima benzinarie fara benzina la Lugoj

primar lugoj

Invidios ca un investitor a anuntat ca deschide prima benzinarie fara angajati la Lugoj, primarul Francisc Boldea se pregateste acum sa deschida prima benzinarie fara benzina in orasul nostru. Boldea spune ca benzinaria fara angajati este un nimic fata de ceea ce pregateste edilul pentru lugojeni.

„In scurt timp vom deschide prima benzinarie fara benzina. Fiecare om vine si primeste un bon valoric pe care, dupa alegerile locale urmatoare, il va putea aduce la primarie si va primi 20 de litri de combustibil. Eu garantez pentru combustibil, e de cea mai buna calitate, il folosesc si eu la tractorul cu care ar gradina. Vor fi peste 100.000 de oameni la inaugurare”, a explicat primarul.

Daca va avea succes, Boldea promite ca va extinde modelul de afacere in toata tara mai intai, dupa care in toata Europa si in lume. Inspiratia pentru benzinaria fara combustibil a venit, spune primarul, dupa o vizita la Jena, acolo unde edilul sef a primit cadou un caine cu un covrig in coada pentru care nu a trebuit sa plateasca nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *