Viceprimarul Lugojului, obligat de partid sa isi lase parul sa creasca: “Trebuie sa arati ca Boldea daca vrei sa candidezi”

galescu

Cristian Galescu, viceprimarul orasului Lugoj, a fost obligat sa isi lase parul sa creasca. Daca acum cateva saptamani, Galescu aproape ca nu avea par, acum tanarul vice si-a etalat claia in plina crestere pe retelele de socializare. Noua frizura nu este una la intamplare pentru Galescu, acesta fiind instruit de la partid sa isi lase parul sa creasca.

“Noi l-am sfatuit sa isi lase parul sa creasca, normal. Boldea e expirat, acum e randul lui Galescu sa fie primar. Si ce mod mai bun de a fraierii oamenii decat sa arate exact ca fostul primar. Nu cred ca o sa isi dea nimeni seama daca reuseste sa isi creasca parul pana la umeri inainte de alegeri si de poza de afis. Mai avem de lucrat cu el la scris si citit, dupa care e pregatit de functie”, a declarat un sef cu ochi magic de la PSD Timis.

Unele voci spun ca Galescu ar fi recurs la operatie de implant de par, doar pentru a nu-si pierde locul pe buletinele de vot. Anul trecut, viceprimarul a petrecut cateva luni in compania lui Yu Zhenhua, un chinez care are 96% din suprafata corpului acoperita cu par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *