Sunati la 112 daca il vedeti! Podul de Fier a disparut de acasa

800px-Podul_de_Fier_Lugoj

Clipe de cosmar pentru cativa soferi care aproape ca au cazut in Timis azi dimineata la Lugoj. Cand asteptau sa intre pe Podul de Fier, dintr-o data conducatorii auto s-au trezit fara trecerea peste ape, aceasta luandu-si bagajele si fugind pe Timis in jos de la locul pe care l-a numit acasa de peste 100 de ani.

Reporterii Ceasului Electric au reusit sa stea de vorba cu Podul de Fier pe Whats App. Informatiile pe care acestia le-au obtinut de la Pod sunt de-a dreptul socante.

“Asfaltul aproape ca nu il mai am. Picioarele ma dor si nu ma mai pot tine in ele. Ganditi-va ca stau asa de 100 de ani. Cat sa o mai si duc? Trec peste mine sute, mii de masini pe zi, mai ales un mercedes peste 2,5 tone dar care am inteles ca e al unui barbat cu peruca mare si care are voie, dintr-un motiv sau altul. Marginile cu care odata ma mandream sunt acum vai de mama lor, aproape ca pica in apa. Nu am mai suportat o secunda sa mai stau. O sa merg in Piata Victoriei si o sa protestez pentru halul in care am ajuns. Sunt gata sa fiu gazat si batut cu bestialitate si de jandarmi, daca asta trebuie sa fac pentru a-mi face vocea auzita”, a fost declaratia uluitoare a Podului de Fier.

Politistii nu stiu cu exactitate unde se alfa Podul in acest moment, insa avand in vedere greutatea batranului, acesta nu poate fi prea departe de oras. Agentii de la Rutiera au instaurat mai multe filtre cu ajutorul carora spera sa il gaseasca pe fugar, care este cel mai probabil ascuns intr-un transport agabaritic. Daca va fi gasit, Podul va fi ancorat direct in Timis, primaria dorind astfel sa evite asemenea evenimente nedorite pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *